خال گاهی جلوه ای جذاب و گاه جلوه ای ناخوشایند ایجاد می کند، در صورت قرارگیری در شرایط دوم، برداشتن خال با لیزر بهترین گزینه خواهد بود.
در مقاله پیش رو با توجه به افزایش علاقه به عمل های جراحی معمول و یا جراحی با لیزر، برآنیم تا در ارتباط با عمل برداشتن خال با لیزر بررسی های اولیه را انجام داده.
شما عزیزان را به پاسخ سوال و دغدغه های ذهنی برسانیم.
کلیک کنید:
دکتر پوست و مو خوب در سعادت آباد
آیا وقت خواندن مقاله را ندارید؟
می توانید به راحتی پادکست این مقاله را گوش دهید.
درمان خال قرمز پوست با لیزر
برداشتن خال با لیزر یکی از مهمترین کاربردهای لیزر در جراحی های زیبایی می باشد که بسیار معمولی و ساده است و تنها در عرض چند دقیقه پایان می پذیرد.
اگر مایلید از جشنواره تخفیف های ویژه پاییز شی لیزر استفاده کنید میتوانید با پر کردن فرم زیر منتظر ارتباط کارشناسان شی لیزر باشید و از تخفیف های استثنایی ( قیمت پکیج لیزر فول بادی 845 الکس کندلا 2023 و الیت پلاس و .. ) استفاده کنید.
امکان افزایش قیمت ها بعد از این تاریخ وجود خواهد داشت.
جشنواره تخفیف پاییز فقط تا 14 ابان 1402
در گذشته به دلیل نبود لیزر، خال های کوچک و بزرگ با انجام عمل جراحی همراه با تولید زخم و اسکار تنها راه چاره به شمار می رفت.
این مسئله از محبوبیت درمان کاسته و اغلب بسیاری از افراد از انجام آن صرف نظر می کردند.
از بین بردن خال با لیزر
برای خال برداری با لیزر باید ابتدا به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید.
خال مورد نظر ما را بررسی کرده و نوع خال را مشخص کند و بگوید که آیا می شود خال مورد نظر را با لیزر از بین برده شود و یا حتما نیاز به جراحی با چاقو دارد.
اغلب خال های کوچک تر از ۶ میلی متر قابل جداسازی و از بین بردن با لیزر می باشند، اما خال هایی که از این ابعاد بزرگ تر هستند.
معمولاً باید مورد بررسی دقیق تر قرار بگیرند تا به طور قطعی مشخص شود که آیا با لیزر برداشته می شوند و یا نیاز به عمل جراحی دارند.
کلیک کنید:
نحوه خالبرداری با لیزر
برداشتن خال با لیزر به این صورت است که ابتدا اشعه لیزر به سطح پوست و در خال مورد نظر تابانده می شود.
در نتیجه این اقدام فوتون های موجود در لیزر با سرعت و فرکانس بالا به سلول های موجود در خال برخورد کرده و رنگدانه هایی که در این سلول ها وجود دارد را تجزیه کنند.
در این شرایط رنگدانه از سلول خارج شده و خال از بین می رود.
گاهی اوقات هم این فوتون های پرقدرت با برخورد به سلول های موجود در خال باعث تجزیه خود سلول ها شده و آنها را خشک کرده و دود میکنند.
که در نتیجه این اقدام دیگر هیچ اثری از خال بر روی پوست باقی نمی ماند و خال به طور کامل محو می شود.
در برخی موارد برای برداشتن خال با لیزر ممکن است که زخم کوچکی در سطح پوست ایجاد شود که هیچ جای نگرانی ندارد و به قدری کوچک است که سریعا بهبود پیدا کرده و آثارش محو میشود؛
اما اگر به هر دلیلی ذرهای جای زخم باقی بماند و اسکار تشکیل شود، می توانیم تا به کمک همان لیزر، اسکار و جای زخم را نیز به طور کامل از بین ببریم و پوست را به حالت طبیعی و عادی اش بازگردانیم.
کلیک کنید:
میزان درد برداشتن خال با لیزر
پرسش های بسیاری در ارتباط با میزان درد برای خال برداری با لیزر مطرح می شود و اغلب افراد نگران عوارض و خطرات ناشی از لیزر برای پوست و بدن خود می باشند.
در این رابطه باید بدانید!
لیزر در صورت حرفه ای بودن اپراتور، تنها به قدری تابانیده میشود که خال مورد نظر را از بین ببرد.
به محض ازبین بردن خال تابش آن قطع خواهد شد و هیچگونه عارضه پوستی به وجود نخواهد آورد.
در ارتباط با درد داشتن این عمل نیز باید بگویم که قبل از انجام کار با لیزر ابتدا پزشک و یا اپراتور با داروی بی حسی محل مورد نظر را بی حس می کند.
و شما عزیزان غیر از درد بسیار کمی که برای سوزن بی حسی تحمل می شود، دیگر هیچ دردی را احساس نخواهید کرد.
تعداد جلسات و قیمت خرداد 1402
تعداد جلسات این عمل بستگی به تعداد خال هایی دارد که باید برداشته شود معمولاً برای برداشتن هر خال در ابعاد ۶ میلیمتر فقط ۵ دقیقه زمان لازم است.
مابقی زمان، برای تاثیر داروی بی حسی و یا صحبت در ارتباط با نحوه برداشتن خال صرف می شود.
قیمت این عمل نیز با توجه به نوع دستگاه و نظر پزشک می تواند متفاوت باشد.
در خرداد ماه 1402، در حدود 80 الی 360 هزار تومان می باشد.
موارد منع مصرف برای افرادی است که ناراحتیهای پوستی دارند و یا ممکن است خال آنها از نوع بدخیم باشد و در ادامه سرطانی شود.
این بدان معناست که می بایست حتما قبل از انجام لیزر با مراجعه به پزشک متخصص اطمینان خاطر حاصل نمایید.
بهترین فصل برای برداشتن خال صورت
محدودیتی برای زمان برداشت خال وجود ندارد، اما از آنجایی که نور مستقیم آفتاب می تواند تاثیرات منفی در نقاط هدف تحت درمان با لیزر بگذارند.
در صورت اجبار در انجام فعالیت های روزانه در مقابل نور خورشید، بهتر است زمان انجام آن را در فصول بهار، پاییز و زمستان قرار دهید.
کلیک کنید: