مرکز زیبایی و لیزر

بهترین کارکنان، پزشکان و متخصصان برای درمان اثربخش

تهران، سعادت آباد، سرو شرقی

شنبه تا چهارشنبه: 8:00 تا 20:00

پنجشنبه و جمعه: 9:00 تا 16:00

تزریق ژل به بینی یکی از روش های پرکاربرد برای رفع مشکلات ظاهری و نامناسب صورت است که استفاده از آن برای رفع افتادگی بینی نیز به کار گرفته می شود. در این مقاله با ما باشید تا ابتدا با مشکل افتادگی بینی آشنا شده و سپس به معرفی و چگونگی روش تزریق ژل بینی برای رفع این مشکل و عوارض آن بپردازیم.

افتادگی بینی چیست؟

افتادگی بینی، یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای حفره های بینی افراد ایجاد شود و دریچه های بینی را که مسیری برای رفت و آمد هوا است، مسدود کرده و نفس کشیدن را برای فرد دشوارتر نماید. این مشکل می تواند با علائمی همچون احساس تنگی نفس، خونریزی یا پوسته پوسته شدن بینی همراه باشد و منجر شود تا فرد در هنگام خواب نیز به سختی نفس بکشد و خرخر کند.

در حالت کلی، افتادگی بینی در اثر پایین آمدن عضله و بافت نوک بینی به وجود می آید؛ زیرا این عضله یک بافت ضعیف است. از دلایلی که منجر به افتادگی بینی می شود، می توان به آسیب های فیزیکی، جراحی های بینی، استفاده طولانی مدت از داروهای استنشاقی از طریق بینی، تورم، افزايش سن يا سرطان.

تزریق ژل به بینی

امروزه برای رفع مشکل افتادگی بینی، روش های مختلفی ارائه شده است که اگر بخواهیم چند نمونه آن را ذکر کنیم، می توان به روش های جراحی چرخش نوک بینی، پیوند کشش تیغه جلویی، پیوند ستون تیغه میانی، تزریق ژل و … اشاره نمود.

تزریق ژل یکی از روش های متداول در اصلاح و زیباسازی بخش های مختلف صورت است که از این روش، همچنین برای بهبود فرم و رفع مشکل افتادگی بینی نیز استفاده می شود. در واقع این روش درمان، یک روش غیر تهاجمی و غیر جراحی محسوب می شود که می تواند بنا به تخصص دکتر، ایرادات ظاهر و فرم بینی را به صورت موقت اصلاح نماید. پزشک به کمک تزریق ژل به بینی، می تواند برآمدگی ها، تو رفتگی ها، افتادگی، ورم و منحنی های ایجاد شده را در ساختار بینی اصلاح کند.

چگونگی تزریق ژل به بینی

روش درمان در این تزریق ژل به بینی، معمولا در کلینیک های زیبایی و مراکز درمانی انجام می شود و از آنجایی که یک عمل غیر جراحی به شمار می آید، عملیات تزریق ژل، به صورت سرپایی انجام شده و ممکن است بعد از عمل، به چند ساعت استراحت در مرکز درمانی و سپس ترخیص بیمار منتهی شود.

عمل تزریق ژل به بینی در دو جلسه انجام خواهد شد که در جلسه اول، بایستی پزشک ساختار بینی و افتادگی آن را مورد بررسی قرار دهد، عوارض و مشکلات این روش را برای شما تشریح کرده و تصمیم گیری را به شما بسپارد. پس از موافقت بیمار، جلسه دوم، زمان انجام درمان افتادگی بینی است که پزشک برای شروع عمل بینی، با استفاده از یک داروی بی حسی و کمپرس یخ، تزریق ژل بینی را به کمک سرنگ های ریز در زیر پوست بینی انجام داده و ظرف کمتر از یک ساعت این فرآیند تمام می شود.


اگر مایلید از جشنواره تخفیف های ویژه پاییز شی لیزر استفاده کنید میتوانید با پر کردن فرم زیر منتظر ارتباط کارشناسان شی لیزر باشید و از تخفیف های استثنایی ( قیمت پکیج لیزر فول بادی 845 الکس کندلا 2023 و الیت پلاس و .. ) استفاده کنید.

امکان افزایش قیمت ها بعد از این تاریخ وجود خواهد داشت.

جشنواره تخفیف پاییز فقط تا 14 ابان 1402


عوارض تزریق ژل به بینی

بسته به نوع و میزان مشکل با توجه به علل افتادگی بینی، ممکن است عوارض تزریق بینی و دوره ریکاوری برای هر فرد متفاوت باشد اما از جمله شایع ترین عوارض تزریق ژل به بینی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • قرمزی بینی که بعد از چند روز برطرف می شود.
  • کبودی و تورم که باید پس از عمل، به مدت 6 ساعت از کمپرس یخ استفاده شود.
  • خون مردگی و ورم که به مرور برطرف می شود.
  • آسیب دیدگی پوست در ناحیه بینی
  • حساسیت در قسمت های مختلف بینی
  • ایجاد عفونت
  • احتمال ایجاد حالت نامناسب و نامتقارن در اثر تزریق نادرست ژل به بینی

سوالات متداول

از جمله سوالاتی که ممکن است برخی از افراد، نسبت به عمل تزریق ژل برای درمان افتادگی بینی داشته باشند، می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  • معمولا مدت ماندگی عمل تزریق ژل برای رفع افتادگی بینی چقدر است؟
    • در پاسخ به این پرسش، بنا به گفته متخصصین این حوزه، درمان از طریق ژل هر 6 ماه یکبار باید تکرار شود. این نوع درمان، یک روش موقت برای رفع افتادگی ژل است و می تواند به طور میانگین، 6 تا 9 ماه ماندگاری داشته باشد.
  • آیا عمل تزریق ژل برای رفع افتادگی بینی دردناک است؟
    • همانطور که گفتیم، قبل از شروع عمل، به مدت 10 الی 15 دقیقه زمان برای تزریق داروی بی حسی و بی حس شدن بینی اختصاص داده می شود و بایستی فرد به مدت 2 الی 3 روز پس از عمل، از فعالیت های سنگین خودداری نماید.
  • طول دوره درمان و ریکاوری چه مدت است؟
    • از آنجایی که مدت زمان درمان و ریکاوری به نوع مشکل مرتبط است، می توان این دوره را حداکثر تا یک هفته و با توجه به تشخیص پزشک بیان نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *