از بین بردن و ریشه کن کردن موهای زائد یکی از مهمترین چالش های موجود در جمعیت بانوان جوان است. رشد موهای زائد در نواحی مختلف بدن، به دو شکل هیرسوتیسم و هایپرتریکوز رخ داده و تاثیرات نامطلوبی بر زیبایی ظاهری و احساس اعتماد به نفس افراد خواهد داشت. بیشترین و فراوان ترین سن شیوع موهای زائد در فاصله 25 تا 40 سالگی بوده و در موارد ویژه ای احتیاج به درمان های جدی مانند مصرف دارو، جراحی و … وجود خواهد داشت. خوشبختانه امروزه تکنیک های نوینی جایگزین روش های قدیمی شده و از قطعیت بالایی در نتیجه بخش بودن درمان برخوردار می باشند.
آیا وقت خواندن مقاله را ندارید؟
می توانید به راحتی پادکست این مقاله را گوش دهید.
الگوی رویش موهای زائد
رشد طبیعی موهای زائد
در این نوع از الگوی رویش موی زائد، موهای زائد در نواحی اطراف ابرو، دست، پا، داخل گوش، نواحی بیکینی خانم ها، پشت آقایان و باسن رویش نموده و ترجیح به از بین بردن آنها وجود خواهد داشت.
رشد هایپرتریکوز
معمولا این نوع از رویش غیرطبیعی موهای زائد در شکم، پشت و اطراف نیپل سینه بانوان مشاهده شده و به دنبال مصرف برخی از داروها و تغییرات نامطلوب هورمون ها ایجاد خواهد شد.
اگر مایلید از جشنواره تخفیف های ویژه پاییز شی لیزر استفاده کنید میتوانید با پر کردن فرم زیر منتظر ارتباط کارشناسان شی لیزر باشید و از تخفیف های استثنایی ( قیمت پکیج لیزر فول بادی 845 الکس کندلا 2023 و الیت پلاس و .. ) استفاده کنید.
امکان افزایش قیمت ها بعد از این تاریخ وجود خواهد داشت.
جشنواره تخفیف پاییز فقط تا 14 ابان 1402
رشد هیرسوتیسم
این نوع از الگوی رویش موی زائد شباهت بسیار زیادی به الگوی رویش موهای مردانه داشته و در نواحی چانه، بالای لب و خط ریش مشاهده خواهد شد. این نوع از رویش به دنبال مصرف برخی از داروهای خاص، تنبلی تخمدان، کیست های تخمدانی و بیماری های مربوط به غدد فوق کلیه ایجاد خواهد شد.
راه های حذف موهای زائد چیست؟
روش ها و راه های مختلف حذف و ریشه کن کردن موهای زائد به دو شکل اپیلاسیون و دپیلاسیون در جمعیت متقاضیان اجرا خواهد شد که در برگیرنده موارد ذیل است:
- اپیلاسیون
به مجموعه روش های مورد استفاده به منظور ریشه کن کردن دائمی موهای زائد، اپیلاسیون گفته می شود. الکترولیز، لیزر و IPL از مهمترین روش های اپیلاسیون با هدف ریشه کن کردن دائمی موها به شمار می آیند.
- دپیلاسیون
به مجموعه روش های مورد استفاده به منظور حذف و از بین بردن موقت موهای زائد، دپیلاسیون گفته می شود. ماشین های اپی لیدی، انواع وکس، کرم ها و لوسیون های موبر و شیو از مهمترین روش های دپیلاسیون بوده و با حمله به ساقه موهای زائد انجام خواهند شد.
روش های اپیلاسیون موی زائد
استفاده از روش الکترولیز
در این روش، یک الکترود بوسیله سوزن به درون فولیکول مو رانده شده و با ارسال امواج RF و یا جریان الکتریکی قادر به غیرفعال نمودن طولانی مدت رشد موها خواهد بود. در روش محدودیت رنگ پوست وجود نداشته و از بین رفتن موهای سفید نیز امکان پذیر خواهد بود.
استفاده از روش IPL
دستگاه های IPL با استفاده از پرتوهای نوری قدرتمند، قادر به تخریب فولیکول های مو بوده و به دو شکل بزرگ و غیرقابل حمل در کلینیک ها و کوچک و قابل حمل در موارد خانگی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. استفاده از این روش احتیاج به مراجعه حضوری در کلینیک و یا آرایشگاه نداشته و از جمله روش های مقرون به صرفه در مقایسه با سایر درمان ها به شمار می آید.
استفاده از روش لیزر درمانی
امروزه لیزر درمانی یکی از روش های دائمی و پرطرفدار به منظور ریشه کن کردن موهای زائد به شمار می آید. در این روش پرتوهای پرانرژی به عمق پوست نفوذ نموده و بدون آسیب به سلول های پوستی قادر به تخریب فولیکول های مو خواهد بود.
مزایای لیزر درمانی در رفع موهای زائد چیست؟
- این روش، قادر به کاهش سرعت روند رشد موهای زائد بوده و به مرور زمان منجر به توقف رشد موها در نواحی مختلف بدن خواهد شد.
- این روش بدون محدودیت رنگ پوست، امکان استفاده در تمامی نقاط مختلف بدن را داشته و از نتایج رضایت بخشی برخوردار خواهد بود.
- لیزر درمانی، روشی کاملا بدون درد بوده و احتیاج به دریافت داروهای بی حسی، بیهوشی و سایر ضد دردها نخواهد داشت.
- برخورداری از کمترین عوارض جانبی و تاثیرات نامطلوب از مهمترین مزایای لیزر درمانی به شمار می آید.
احتیاج به پرداخت هزینه های بسیار زیاد در جلسات درمان از مهمترین معایب این روش درمانی بوده و یکی از دلایل اصلی انصراف متقاضیان به شمار می آید. امروزه لیزر جایگزین سایر روش های قدیمی شده و یکی از نخستین کاندیدهای از بین بردن و ریشه کن نمودن موی زائد در کلینیک ها و مراکز زیبایی به شمار می آید. نتایج قطعی و رضایت بخش این درمان از مهمترین دلایل محبوبیت در جمعیت کاربران بوده و توانسته است دغدغه های ناشی از این عارضه را مرتفع نماید.